Parteneriate şi colaborări

Pentru a aduce în ţara noastră cele mai bune oportunităţi de instruire la standarde internaţionale, OK Service Corporation a iniţiat şi dezvoltat colaborări şi parteneriate cu unele dintre cele mai renumite universităţi şi instituţii de învăţământ din lume.

BOSTON COLLEGE - CARROLL SCHOOL OF MANAGEMENT

Universitatea Boston College a fost fondată de iezuiţi în 1863, fiind prima universitate catolică de pe continentul nord american. În momentul de faţă ocupă locul doi în topul universităţilor din zona New England, după Universitatea Harvard. Programul de Master Of Business Administration al şcolii de afaceri Carroll School Of Management Administration ocupă locul 21 mondial.
www.bc.edu

CONSERVATOIRE NATIONAL DES ARTS ET METIERS - INTEC - PARIS

Centrul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) este primul institut economic francofon, fondat în 1931. Este cea mai mare instituţie franceză în formarea specialiştilor în contabilitate, control de gestiune şi audit financiar-contabil, având 78 de centre educaţionale ce organizează peste 25 de programe internaţionale în toate ţările francofone.
intec.cnam.fr

TEMPLE UNIVERSITY - Japan Campus - Corporate Education - TOKYO

Fondată în 1984, Temple University - Japan Campus este campusul japonez al celebrei universităţi nord-americane, singurul recunoscut în sistemul academic tradiţionalist japonez. În cei 30 de ani de la înfiinţare, Temple University Japan s-a impus pe plan mondial prin două proiecte inovatoare: Business Skills Training, primul proiect academic dedicat exclusiv organizaţiilor, şi Continuing Education Program.
www.tuj.ac.jp

MANHATTAN INSTITUTE OF MANAGEMENT - NEW YORK

The Manhattan Institute of Mangement (MIM) este cea mai exclusivistă instituţie de învăţământ superior americană. A fost fondată în 1984 în centrul economic al lumii, Wall Street. Doar 5 000 de studenţi selectionaţi de pe întreg mapamondul au absolvit cursurile exclusiv corporatiste ale MIM, ce sunt axate pe domeniul management.
www.mimusa.org

UNIVERSITA' DEGLI STUDI DI ROMA "LA SAPIENZA" - Centro Interdipartimentale Di Ricerca In Studi Europei Ed Internazionali - Eurosapienza

În cei 250 de ani de existenţă, Universita' degli Studi di Roma "La Sapienza" s-a impus drept unul din principalele centre de cercetare şi dezvoltare europene. Universitatea menţine acest etalon prin cele 112 departamente, cele 30 de centre dedicate exclusiv cercetării şi cele 23 de facultăţi care organizează peste 250 programe domestice şi 8 programe de studiu internaţionale.
www.uniroma1.it

MIDDLESEX UNIVERSITY LONDON

Middlesex University London este universitatea cu cea mai mare expunere internaţională din Marea Britanie, dezvoltând centre regionale în 57 de ţări şi trei campusuri internaţionale în India, Dubai şi Mauritius. Middlesex University Business School (MUBS) este instituţia care a creat primul program MBA din Marea Britanie, acesta fiind unul din puţinele programe de acest tip acreditate de British Association of MBA's.
www.mdx.ac.uk

LOMONOSOV MOSCOW STATE UNIVERSITY - Institute for Complex Strategic Studies

Universitatea de Stat Lomonosov din Moscova este cea mai prestigioasă universitate est europeană şi cel mai mare centru universitar rusesc având o tradiţie care o poartă până în anul 1755. Cu aproximativ 40 000 de absolvenţi anual şi peste 4000 de studenţi internaţionali, universitatea Lomonosov rivalizează cu cele mai prestigioase universităţi din lume.
www.msu.ru

Alţi parteneri în: Austria, Belgia, Grecia, Suedia, Cehia, Germania, Olanda, Danemarca, Elveţia, Dubai, Malaezia, Hong Kong.

Mereu mai buni

De douăzeci de ani ridicăm nivelul standardelor de instruire profesională din România pentru a răspunde cel mai bine nevoilor de dezvoltare ale clienţilor noştri. Suntem mereu mai buni pentru ca dumneavoastră să fiţi cel mai bun.
Echipa
OK SERVICE CORPORATION