Seminar ANTIFRAUD AND FINANCIAL INVESTIGATION Amsterdam

Anual, companiile și organizațiile pierd, în medie, aproximativ 5 procente din veniturile lor din cauza diverselor forme de fraudă. În acest context, se impune o abordare profesionistă a fenomenului, dar şi o atitudine proactivă de combatere a acestuia. Este util să descoperim din timp metodele de spălare de bani, și este necesar să dezvoltăm sisteme concrete de management al acțiunilor cu privire la detectarea și gestionarea cazurilor (suspecte) de fraudă.

Profitând de această ocazie, participanţii la seminarul “ANTIFRAUD AND FINANCIAL INVESTIGATION” ce se va desfăşura la Amsterdam în luna aprilie 2018 vor putea să-şi împrospăteze cunoştinţele şi abilităţile profesionale, dar și să afle informații care să ajute la creșterea performanţelor organizaţiilor din care fac parte, prin eliminarea tentativelor de fraudă.

Printre alte subiecte care vor fi abordate în cadrul seminarului, amintim informaţii relevante despre tehnicile de investigație și metodele de descoperire a schemelor de spălare de bani, identificarea bunurilor pentru confiscare și luarea deciziilor de taxare și confiscare.

Dacă dumneavoastră veți decide să participați la acest eveniment, veți afla:
•    cum să identificați riscurile de fraudă şi factorii care influenţează aceste riscuri;
•    cum să dezvoltaţi şi să implementaţi componentele necesare unui program eficient de management al riscului de fraudă;
•    cum să creşteţi gradul de conştientizare în rândul angajaţilor din cadrul organizaţiei.

În cadrul seminarului “ANTIFRAUD AND FINANCIAL INVESTIGATION” aveți șansa să vă dezvoltați abilităţile de detectare, gestionare, raportare şi prevenire a cazurilor de fraudă şi veţi dobândi cunoştinţe despre modalităţile de întărire a sistemelor de management şi control al fondurilor europene, minimizând astfel riscul de rambursare a plăţilor.

Nu în ultimul rând, pentru că înțelegem cât de importante sunt contactele dintre comunitățile de profesioniști, un alt obiectiv al acestui eveniment este asigurarea .schimbului de bune practici dintre participanţii la eveniment şi manageri ai unor mari companii olandeze.

Pentru înscriere şi alte detalii vă rugăm să daţi click aici.