Meniu Close Menu
+40244575751 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Toate programele de perfecționare profesională


Contabilitate - Fiscalitate - Audit

BVC 2020


Se adresează administratorilor, directorilor generali, directorilor executivi, șefilor de servicii: Analiză, Control, Bugete, Strategii, echipelor de management din companie care au responsabilităţi financiare . . .

Seminarul anual de fiscalitate


OK Service Corporation vă invită să participați la un seminar interactiv de fiscalitate, unde vor fi dezbătute subiecte de interes maxim pentru această perioadă a anului, printre care: modificări recente . . .

Închiderea anului financiar 2019, IFRS


Într-o manieră eminamente interactivă, acest seminar oferă participanţilor prilejul de a afla ce modificări a adus anul 2019 în legislaţia fiscal-contabilă, care sunt implicaţiile, inclusiv cele foarte subtile . . .

Management financiar. Analiză cost-beneficiu


Programul se desfăşoară pe perioada a trei zile de curs (14 ore) şi este conceput pentru a oferi managerilor cunoştinţele şi încrederea necesară pentru a înţelege şi a participa activ la luarea deciziilor . . .

Contabilitate și raportare în conformitate cu standardele internaționale de raportare financiară (IFRS)


Într-o manieră eminamente interactivă, acest seminar oferă participanţilor prilejul de a afla ce modificări a adus anul 2019 în legislaţia fiscal-contabilă, care sunt implicaţiile, inclusiv cele foarte subtile . . .

Controllingul și managementul costurilor


Cursul oferă participanţilor modelul unui sistem integrat de management al costurilor (SIMC) și se desfășoară pe parcursul a 16 ore. . . .

Legislația muncii & justiție socială

Legislația muncii. Codul muncii. Raporturi juridice de muncă. Pensii


Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile și abordează problematica relației individuale de muncă, urmărind să scoată în evidență modalitățile de interpretare a textelor de lege, avantajele și dezavantajele . . .

Achiziții publice

Achiziții Publice - noutăți în domeniul achizițiilor publice


În timpul procesului de achiziții publice, o autoritate contractantă acordă mult timp și efort pentru identificarea partenerilor de afaceri fiabili și pentru asigurarea unei baze solide pentru decizia de . . .

Juridic

Contracte comerciale şi soluţionarea litigiilor


Elaborarea, urmărirea îndeplinirii termenilor contractuali şi cunoaşterea căilor de soluţionare a litigiilor comerciale sunt de maximă importanţă pentru menţinerea şi îmbunătăţirea activităţii instituţiilor.... . . .

Pentru instituții publice

Contabilitatea instituțiilor publice


Acest program este conceput pentru a oferi o informare cuprinzătoare cu privire la principiile fundamentale și funcțiunile cheie din sfera finanțelor sectorul public, aflata într-o continuă dezvoltare. . . .

Control intern managerial

SCIM și guvernanța corporativă


Seminarul se adresează factorilor decizionali din cadrul entităților publice interesați de aplicabilitatea celor mai noi modificări legislative în domeniu, specialiștilor în control intern, audit intern.... . . .

Comunicare și relații publice

Comunicare și tehnici de negociere


Vă invităm să participați la un curs interactiv, cu echilibru între informațiile teoretice și exerciții practice cu aplicabilitate imediată în viața profesională. . . .