x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului Criterii de atribuire, selecție și excludere în achizițiile publice, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul Criterii de atribuire, selecție și excludere în achizițiile publice. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.
*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40244575751 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Criterii de atribuire, selecție și excludere în achizițiile publice

O
C
U
P
A
T
calendar_today

27 - 27.11.2019


place

H , București


68

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
26.11.2019
Planificarea programului
2019

27

NOI.

27

NOI.
H , București


Rezervă un loc

Înscrie-te


2019

26

SEP.

29

SEP.
H Gott, Brasov

1100 LEI*


Vezi fisa
2019

03

OCT.

06

OCT.
H , Sinaia


Vezi fisa


x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.
Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751


Participanții la acest program au mai fost interesați și de...

Achizitii publice,

Achiziții publice - noutăți în domeniul achizițiilor publice


OK Service Corporation vă invită să participați la un eveniment interactiv în care se vor dezbate și clarifica cele mai importante aspecte referitoare la achizițiile publice, în contextul noutăților legislative . . .

Academia de Iarnă - Achiziții publice, prevenirea neregulilor și a fraudei


Academia de Iarnă - Achiziții publice: prevenirea neregulilor și a fraudei . . .

Expert achiziții publice


Expert achiziții publice . . .