x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului Academia IFRS Sinaia 2019, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul Academia IFRS Sinaia 2019. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.
*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40244575751 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Academia IFRS Sinaia 2019

O
C
U
P
A
T
calendar_today

12 - 15.09.2019


place

H New Montana, Sinaia


130

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
05.09.2019


OKSC

poza

Obțineți prospectul

 • Acest program este pentru tine?
 • Detalii complete
 • Tot ce trebuie să știi în 1 PDFConceput pe durata a 16 ore, seminarul facilitează înţelegerea, dezvoltarea şi consolidarea cunoştinţelor cu privire la IFRS, în special IFRS 16 și IFRS 15.
IFRS 16 – noul standard internațional de recunoaștere a contractelor de leasing, acesta intrând în vigoare începând cu 1 ianuarie 2019. Acesta a adus modificări importante modului în care cele mai multe entități (fie că aplică IFRS în contabilitatea curentă, fie că le folosesc în scop de raportare intragrup) își măsoară și prezintă activele utilizate în baza unui contract de leasing
IFRS 15 – privind contractele cu clienții este în vigoare pentru perioadele care încep la 1 ianuarie 2018 sau ulterior acestei date. IFRS 15 înlocuiește IAS 18 – Venituri, IAS 11 – Contracte de construcții și o serie de interpretări.

Subiecte abordate

Ziua I - Principalele noțiuni discutate sunt (IFRS 16):
 • Clasificarea contractelor de leasing
 • Recunoașterea, evaluarea și contabilizarea contractelor de leasing
 • Excepții legate de contabilizare
 • Impactul asupra situațiilor financiare

Ziua II - IFRS 15
Pentru multe entități calendarul și profitul recunoașterii veniturilor se va schimba. În unele domenii schimbările vor fi foarte semnificative și vor necesita o atenție deosebită a planificării. Este imperativ ca entitățile să ia din timp în considerare impactul noului standard.
 • Modelul în 5 pași
 • Variație considerabilă
 • Componenta semnificativă de finanțare
 • Plata non-numerar
 • Considerații plătibile unui client
 • Drepturile neperfectate de către clienți - spargere
 • Modificări ale contractului
 • Costurile contractelor
 • Cerințe tranzitorii
Acest program se adresează

Seminarul se adresează CEO, directori financiari, auditori, controlori financiari, personalul de raportare financiară al marilor organizații și entități, persoanele care lucrează în departamentele de contabilitate și finanțe, toți profesioniștii care doresc să-și extindă cunoștințele în IFRS-uri.


VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751Planificarea programului
2019

12

SEP.

15

SEP.
H New Montana, Sinaia

1250 LEI*


Rezervă un loc

Înscrie-te
x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Reduceri

Dacă achitaţi seminarul până la 12 august 2019, beneficiaţi de 15% discount. Pentru grupuri de minim 3 persoane se acordă discount 5%.

* Taxa de instruire. Serviciile conexe sunt oferite separat. Mai multe detalii aflați aici.

poza

Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

Participanții la acest program au mai fost interesați și de...

Contabilitate - Fiscalitate - Audit,

CFP. CFG. Noutățile anului 2020 privind finanțele publice și sistemul de raportare FOREXEBUG


Seminarul se adresează funcționarilor publici cu funcții de conducere și execuție, personalului contractual și altor categorii, din cadrul autorităților și instituțiilor publice, care vor să-și dezvolte cariera . . .

BVC 2020 - Noutăți legislative privind bugetelor de venituri și cheltuieli


BVC 2020 - Noutăți legislative privind bugetelor de venituri și cheltuieli . . .

IFRS 2020


IFRS 2020 . . .