x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului WORKSHOP - noutăți legislative și aspecte controversate privind modificarea și încetarea de drept a contractului individual de muncă, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul WORKSHOP - noutăți legislative și aspecte controversate privind modificarea și încetarea de drept a contractului individual de muncă. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.
*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40244575751 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

WORKSHOP - noutăți legislative și aspecte controversate privind modificarea și încetarea de drept a contractului individual de muncă

O
C
U
P
A
T
calendar_today

29.08 - 01.09.2019


place

H. New Montana, Sinaia


50

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
12.08.2019


ANC

poza

Obțineți prospectul

 • Acest program este pentru tine?
 • Detalii complete
 • Tot ce trebuie să știi în 1 PDFSeminarul se va concentra pe analizarea unor teme de interes, precum avantajele și dezavantajele delegării, detașării și încetarea contractului indidividual de muncă.
Scopul acestui seminar este de a scoate în evidență pașii care trebuiesc urmați, atât de angajator cât și de salariat, în cazul în care se confruntă cu probleme pe care le ridică legislația muncii, mai ales din perspectiva ultimelor modificări.


Subiecte abordate

 • Legislație: Legea nr. 93/2019 - dezbatere, efecte
 • Delegarea – condiții și efecte
 • Detașarea
 • Drepturi bănești care se acordă în caz de delegare și detașare
 • Alte cazuri de modificare unilaterală a CIM
 • Transferul
 • Încetarea de drept a contractului individual de muncă (modificări ale Art. 56)
 • Jurisprudență internă și a CJUE în materiepoza

VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751Planificarea programului
2019

29

AUG.

01

SEP.
H. New Montana, Sinaia

1000 LEI*


Rezervă un loc

Înscrie-te
x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Reduceri

5% discount/ pers

* Taxa de instruire. Serviciile conexe sunt oferite separat. Mai multe detalii aflați aici.

Certificat ANC

Urmare a absolvirii acestui program și a susținerii unui examen, puteți dobândi un Certificat de Absolvire eliberat de Agenția Naționala pentru Calificări. Mai multe detalii privind înscrierea aflați aici aflați aici

Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

Participanții la acest program au mai fost interesați și de...

Legislatia muncii & justitie sociala,