x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului Managementul contractelor de achiziții publice, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul Managementul contractelor de achiziții publice. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.
*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40244575751 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Managementul contractelor de achiziții publice

O
C
U
P
A
T
calendar_today

22 - 25.08.2019


place

H. Carpati, Predeal


57

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
05.08.2019


ANC

poza

Obțineți prospectul

 • Acest program este pentru tine?
 • Detalii complete
 • Tot ce trebuie să știi în 1 PDFFiți pregătiți pentru evoluții imprevizibile și asigurați un management flexibil al contractelor!
În timpul procesului de achiziții publice, o autoritate contractantă acordă mult timp și efort pentru identificarea partenerilor de afaceri fiabili și pentru asigurarea unei baze solide pentru decizia de atribuire. Cu toate acestea, schimbarea contractelor existente poate necesita o nouă procedură de atribuire a contractului. Prin urmare pentru ca o autoritate să se asigure că termenii contractului se realizează în faza de execuție, managementul contractelor este esențial.
Obținerea de valoare pentru bani printr-un management eficient al contractelor
Deoarece contractele sunt de obicei complexe și stabilite pentru o perioadă lungă de timp, sunt necesare resurse adecvate pentru a asigura un control optim și pentru a reacționa la eventualele schimbări ce ar apărea
Gestionarea sistematică a contractelor dumneavoastră poate conduce la economii semnificative ale costurilor și la eficiența procesului de achiziție publică al autorității dumneavoastră
 • Asigurarea gestionării flexibile a contractelor în cazul unor piețe în evoluție dinamică
 • Asigurați-vă că știți cum puteți obține resursele și sprijinul necesar pentru o gestionare eficientă a contractelor, în ciuda reducerilor bugetare

Subiecte abordate

 • Care sunt perspectivele unui management sistematic al contractelor?
 • Ce se ia în considerare la etapa de atribuire pentru a minimaliza probabilitatea modificărilor ulterioare ale contractului?
 • Ce specificații ar trebui să includeți în contractul de cumpărare pentru a evita și pentru a putea reacționa la performanța slabă a contractului?
 • Când este justificată blocarea cumpărătorului?
 • Cum vom alege un indice de preț adecvat?
 • Ce trebuie luat în considerare la modificarea contractelor?
 • Care sunt limitele stabilite de CEJ la modificările contractului?
 • Ce este o schimbare semnificativă și nesemnificativă a unui contract existent?
 • Cum se face distincție în practică?
Acest program se adresează

Directori, șefi de unități, experți, manageri și alți membrii ai personalului care se ocupă cu achizițiile publice și care sunt responsabili pentru executarea contractelor de achiziție publică de la: ministere, agenții, organizații internaționale, universități și institute de cercetare, servicii de sănătate publică și spitale, agenție de aprovizionare a apărării, bănci centrale, bănci publice, consiliul concurenței, consiliile și comunitățile locale


VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751Planificarea programului
2019

22

AUG.

25

AUG.
H. Carpati, Predeal

1000 LEI*


Rezervă un loc

Înscrie-te
x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Reduceri

5% discount/ pers

* Taxa de instruire. Serviciile conexe sunt oferite separat. Mai multe detalii aflați aici.

Certificat ANC

Urmare a absolvirii acestui program și a susținerii unui examen, puteți dobândi un Certificat de Absolvire eliberat de Agenția Naționala pentru Calificări. Mai multe detalii privind înscrierea aflați aici aflați aici

Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

Participanții la acest program au mai fost interesați și de...

Achizitii publice,

Achiziții publice - noutăți în domeniul achizițiilor publice


OK Service Corporation vă invită să participați la un eveniment interactiv în care se vor dezbate și clarifica cele mai importante aspecte referitoare la achizițiile publice, în contextul noutăților legislative . . .

Academia de Iarnă - Achiziții publice, prevenirea neregulilor și a fraudei


Academia de Iarnă - Achiziții publice: prevenirea neregulilor și a fraudei . . .

Expert achiziții publice


Expert achiziții publice . . .