x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului Noutăți privind aplicarea Codului Administrativ, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul Noutăți privind aplicarea Codului Administrativ. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.
*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40 722 456 496 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Noutăți privind aplicarea Codului Administrativ

O
C
U
P
A
T
calendar_today

12 - 15.11.2020


place

Hotel Silver Mountain, Poiana Brașov


21

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
05.11.2020


OKSCPlanificarea programului
2020

12

NOI.

15

NOI.
Hotel Silver Mountain, Poiana Brașov


Rezervă un loc

Înscrie-te
x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.
Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751


Participanții la acest program au mai fost interesați și de...

Pentru institutii publice,

Codul Administrativ - Rolul aleșilor locali. Provocări și responsabilități ale administrației publice locale


Codul Administrativ - Rolul aleșilor locali. Provocări și responsabilități ale administrației publice locale . . .

Finanțele publice locale. Codul fiscal și codul de procedură fiscală. Taxe și impozite locale


Finanțele publice locale. Codul fiscal și codul de procedură fiscală. Taxe și impozite locale . . .

Implementarea proiectelor cu finanțare externă. Oportunități și provocări ale echipei de proiect


Implementarea proiectelor cu finanțare externă. Oportunități și provocări ale echipei de proiect . . .