x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului Contabilitatea proiectelor europene, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul Contabilitatea proiectelor europene. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.
*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40 722 456 496 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Contabilitatea proiectelor europene

O
C
U
P
A
T
calendar_today

03 - 06.09.2020


place

Hotel Palace, Sinaia


25

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
21.08.2020


ANC

poza

Obțineți prospectul

 • Acest program este pentru tine?
 • Detalii complete
 • Tot ce trebuie să știi în 1 PDFSubiecte abordate

 • Rolul şi responsabilităţile managerului financiar
 • Elaborare buget
 • Contabilitate – monografie contabilă
 • Raportări financiare
 • Legislaţie aplicabilă
 • Control financiar preventiv
 • Analiza cost-beneficiu a proiectului
 • Forme de infracţiuni financiare sau fraude financiare, riscuri – exemple
 • Control intern – exemple de proceduri
 • Audit intern – Strategia naţională anticorupţie 2016-2020
 • Identificarea riscurilor și vulnerabilităților instituționale la corupție, stabilirea măsurilor ca remedii pentru riscurile și vulnerabilitățile identificate
 • Analiza riscurilor în cadrul misiunii de audit privind sistemul de prevenire a corupției
 • Elaborarea raportului de audit intern pentru misiunea de audit privind sistemul de prevenire a corupției
Acest program se adresează

Seminarul se adresează persoanelor care doresc să își dezvolte o carieră în domeniul contabilității proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Programul de formare se adresează atât celor care doresc să fie inițiați în aspectele specifice legate de contabilitatea proiectelor europene dar și celor care își desfășoară activitatea în domeniu și își doresc aprofundarea cunoștințelor.


VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751Planificarea programului
2020

03

SEP.

06

SEP.
Hotel Palace, Sinaia

1190 LEI*


Rezervă un loc

Înscrie-te


2020

16

AUG.

21

AUG.
Hotel Delta, Jupiter

1100 LEI*


Vezi fisa


x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


* Taxa de instruire. Serviciile conexe sunt oferite separat. Mai multe detalii aflați aici.

Certificat ANC

Urmare a absolvirii acestui program și a susținerii unui examen, puteți dobândi un Certificat de Absolvire eliberat de Agenția Naționala pentru Calificări. Mai multe detalii privind înscrierea aflați aici aflați aici

Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

Participanții la acest program au mai fost interesați și de...

Contabilitate - Fiscalitate - Audit,Pentru institutii publice,

Forum de Fiscalitate


Forum de Fiscalitate . . .

Financiar, Buget și Contabilitate Publică


Financiar, Buget și Contabilitate Publică (include FOREXEBUG, ALOP, CFP și riscul financiar bugetar) . . .