x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului Workshop - Noul Cod Administrativ, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul Workshop - Noul Cod Administrativ. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.
*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40244575751 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Workshop - Noul Cod Administrativ

O
C
U
P
A
T
calendar_today

21 - 23.02.2020


place

Hotel Piemonte, Predeal


32

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
14.02.2020


OKSC

poza

Obțineți prospectul

  • Acest program este pentru tine?
  • Detalii complete
  • Tot ce trebuie să știi în 1 PDFOK Service Corporation vă invită să participați la workshop-ul intitulat ”Noul Cod Administrativ - principalele modificări aduse în administrația publică din România” unde va fi dezbătută Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, Legea nr. 287/ 2009 privind Codul Civil, republicată, cu modificările ulterioare, precum și cu alte reglementări de drept comun aplicabile în materie.

Subiecte abordate

Prezentarea participanților și a lectorului
Codul administrativ. Scop, istoric, teze, scurtă privire comparativă. Contexte de reglementare, aspecte critice, observații și propuneri. Structura și analiza actului normativ
Praxis. Inventar de probleme, ipoteze și soluții. Știați că?
Partea I Dispoziții generale (obiect de reglementare, domeniul de aplicare, definiții, principii)
Partea II Administrația publică centrală
Principalele modificări, comentarii, clarificări și explicații
Partea III Administrația publică locală. Anexa nr. 1
Partea IV Prefectul, instituția prefectului și serviciile publice deconcentrate
Partea V Reguli specifice privind proprietatea publică și privată a statului sau a unităților-administrativ teritoriale. Anexele nr. 2, 3 și 4
Principalele modificări, comentarii, clarificări și explicații
Statutul funcționarilor publici, prevederi aplicabile personalului contractual din administrația publică și evidența personalului plătit din fonduri publice. Anexele nr. 5 și 6
Partea VII Răspunderea administrativă
Partea VIII Servicii publice
Corelații privind Partea IX Dispoziții tranzitorii și finale și Partea X
Modificări și completări aduse altor acte normative
Principalele modificări, comentarii, clarificări și explicații
Acest program se adresează

Sunt invitați să participe reprezentanți ai autorităților administrative publice centrale (ministere, alte organe centrale de specialitate subordonate, autoritățile administrative autonome), ai autorităților administrației publice locale (consiliile locale, primării și consilii județene).


VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751Planificarea programului
2020

21

FEB.

23

FEB.
Hotel Piemonte, Predeal

900 LEI*


Rezervă un loc

Înscrie-te


2020

20

FEB.

20

FEB.
Hotel Grand Continental, București

900 LEI*


Vezi fisa


x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Reduceri

5 – 10 pers 15% discount

* Taxa de instruire. Serviciile conexe sunt oferite separat. Mai multe detalii aflați aici.

poza

Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

Pentru institutii publice,