Meniu Close Menu
+40 722 456 496 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Soluții și servicii pentru organizațiiPrograme OKSC la
sediul dvs.

Dacă aveți de instruit mai mult de 10 persoane care trebuie să-și dezvolte același set de abilități specifice, lectorii noştri experimentaţi pot livra oricare dintre cursurile şi seminariile noastre, în locaţia aleasă de dumneavoastră. În acest mod, veți economisi cu până la 50% din costuri datorită inexistenței cheltuielilor de călătorie, cazare și mese. În plus, vă veţi asigura că angajaţii dumneavoastră avansează în acelaşi ritm, în cadrul echipei.

Să începem!

Training
personalizat

Uneori, programele “standard” nu se mulează perfect pe nevoile organizației dumneavoastră. Este posibil să trebuiască să dezvoltați anumite competențe sau să personalizați programe care să se concentreze pe obiective specifice ale organizației. Atunci, soluția ideală pentru dumneavoastră sunt soluțiile de training personalizat.

Mai multe detalii

Mai puține detalii


Instruire organizațională strategie și planificare

Fie că doriți să evaluați întreaga organizație, sau poate doar un singur departament, OKSC vă poate ajuta. Când vă propuneți să puneți organizația pe un nivel superior în dezvoltarea resurselor umane, aveți nevoie de o strategie și un plan de instruire organizațională și, de ce nu, soluții pentru dezvoltarea talentelor.

Mai mult

Abordăm trainingul personalizat în 5 pași:

Identificarea scopului instruirii

Gandiți-vă la nevoile de instruire. Ce anume doriți să corectați, să îmbunătățiți sau să schimbați? Ce abilități și competențe doriți să dezvoltați? Le puteți măsura?
Proiectarea soluției de instruire

Acum sunteți pregătit să contactați OKSC. Noi vom începe prin a vă asculta și vă vom pune multe alte întrebări, obiectivul nostru fiind de a înțelege cu precizie scopurile dvs. în ceea ce privește instruirea. Vom întocmi apoi o propunere care va explica soluția de instruire găsită pentru dvs.
Dezvoltarea programului

Dacă propunerea noastră este acceptată, începem lucrul împreună pentru a dezvolta programul dvs personalizat. Lucrul în strânsă colaborare cu dvs ne ajută să identificăm soluția cea mai potrivită.
Livrarea programului

Acum este timpul să furnizăm programul către echipele dumneavoastră, oriunde se află acestea. Trainerii noștri se vor asigura ca programul să fie practic, interactiv și concentrat pe obiectivele de instruire stabilite.
Măsurați rezultatele

Echipa dvs a absolvit programul cu succes. Au învățat și practicat noi abilități. Este timpul acum să vă asigurați că le pot implementa în munca de zi cu zi. În acest scop, este important să le revedeți KPI-urile, obiectivele personale și eventual rolurile și responsabilitățile.