Meniu Close Menu
+40 722 456 496 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

CoachingAtinge-ți adevăratul potențial profesional!

Ca parte a unei soluții de instruire marca OK Service Corporation, coaching-ul post training are drept scop îmbunătățirea procesului de învățare, creșterea conștiinței de sine și stimularea aspirației spre dezvoltare personală. Prin identificarea și focalizarea pe anumite îndemânări specifice, coaching-ul ajută la transformarea unor abilități și produce shimbări rapide de comportament la locul de muncă.

Mai multe detalii

Un coach este persoana care te poate ajuta să-ți pui în valoare întreg potențialul prin intermediul unor noi modalități de gândire și de comportament. Deseori, veți lucra împreună pentru depășirea unor bariere sau mentalități pe care le ai, însă dorești să le schimbi. Coaching-ul este centrat și focalizat pe persoană.

Mai puține detalii


Oferim


Coaching post-training individual

O sesiune de coaching individual are durata de o oră și se desfășoară prin intermediul unei aplicații de tip video-call. Puteți lucra atât pe obiective aflate în legătură cu tematică programului cât și pe obiective de dezvoltare personală din agenda proprie. Vă recomandăm între 3 și 6 sesiuni de coaching inițial, urmate de o evaluare a rezultatelor.


Coaching post-training de grup

Când un grup de angajați participă împreună la un program de training, ei pot beneficia de avantajul de a-și dezvolta, tot împreună, anumite abilități desprinse din conținutul programului. Coaching-ul post-training de grup este foarte eficient pentru grupuri de 4-6 persoane care lucrează pe obiective comune de dezvoltare personală.

Maximizează beneficiile absolvirii programelor noastre de instruire profesională alegând serviciile unui coach profesionist, care te va ajuta să devii o persoană echilibrată și de succes