• DEVELOPMENT PROGRAM FOR BUSINESS
    MANAGEMENT & EXECUTIVE LEADERSHIP

    Perioada: 02 - 10 NOIEMBRIE 2019
    Locația: New York
    Parteneri: MIM and MSI

Detalii

DEVELOPMENT PROGRAM FOR BUSINESS
MANAGEMENT & EXECUTIVE LEADERSHIP

Limba: Engleză

Data: 2 - 10 NOIEMBRIE 2019

Locație: MIM and MSI

Preț: 7.712 USD, data limită 30 AUG. 2019
Pentru Membrii: 6.990 USD

Program

DEVELOPMENT PROGRAM FOR BUSINESS
MANAGEMENT & EXECUTIVE LEADERSHIP

Descarcă prospect

Documentul a fost trimis către dumeavoastră. Verificați căsuța de e-mail. Vă mulțumim pentru interes.
A apărut o eroare la trimiterea broșurii către dumneavoastră.

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

Informații

DEVELOPMENT PROGRAM FOR BUSINESS
MANAGEMENT & EXECUTIVE LEADERSHIP

Dezvoltarea abilităţilor de lider a devenit una dintre cele mai importante preocupări ale celor ce conduc sau se pregătesc să conducă o organizaţie. Aceasta pentru că astăzi, conducerea către succes a oamenilor, a proceselor, sau gestionarea judicioasă a resurselor sunt factorii cheie în evaluarea prestaţiilor unui lider. De la repoziţionarea organizaţiei în cadrul pieţei până la modificarea unor simple proceduri, procesele de schimbare ridică celor chemaţi să le implementeze serioase provocări de natură profesională. Aceasta întrucât, pentru a avea succes, schimbările trebuie mai întâi trecute prin filtrul unei viziuni strategice, apoi proiectate şi implementate.

Beneficii

În scopul aprofundării cunoştinţelor furnizate în cadrul părţii sale didactice, programul oferă participanţilor şi ocazia de a vedea cum se aplică unele dintre conceptele prezentate la curs, prin intermediul unor întâlniri pe care grupul le va avea cu câţiva manageri ai unor importante organizaţii din New York.

Se adresează

Preşedinţilor, directorilor generali şi adjuncţilor acestora, directorilor economici, de producţie, de marketing, comerciali sau de resurse umane din instituţii publice şi societăţi comerciale.
Programul este de asemenea recomandat a fi audiat de către echipe manageriale.

Certificat

Urmare a parcurgerii programului, Manhattan Institute of Management MIM va emite diploma pentru fiecare participant, însoţită de supliment descriptiv al celor 15 ECTS (credite educaţionale transferabile).

Parteneri