• MANAGEMENTUL PROIECTELOR

    Gestiunea financiară şi auditul fondurilor structurale şi de investiţii ale UE: trecerea de la 2014 - 2020 la 2021 - 2027

    Perioada: 23 - 28.08.2020
    Locație: Lisabona
    Parteneri: Universidade Lusofona, Camara Municipal Lisboa

Detalii

Limba: Engleză

Data: 23 - 28.08.2020

Locație: Lisabona

Preț: 3750 eur

Prospect

Descarcă prospect

Documentul a fost trimis către dumeavoastră. Verificați căsuța de e-mail. Vă mulțumim pentru interes.
A apărut o eroare la trimiterea broșurii către dumneavoastră.

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

Informații

La proiectarea acestui eveniment au fost avute în vedere dimensiunile fundamentale ale unui proces educaţional de cea mai bună calitate: dobândirea de cunoştinţe teoretice, aplicaţii practice şi puterea exemplului.

Beneficii

Obțineți cunoștințe aplicabile despre instrumentele participative care să permită noi forme de leadership și inovare în organizația dumneavoastră. Obțineți o pregătire practică cu privire la modul de aplicarea a unei schimbări participative și a manegementului inovației. Beneficiați de o perspectivă integrată asupra strategiei, a procesului și a acțiunii de proiectare, permițându-vă să implementați soluții personalizate pentru organizația dumneavoastră.

Se adresează

Profesionişti specializaţi în managementul fondurilor europene din cadrul autorităţilor de management, organisme intermediare, autorităţi de certificare, autorităţi de audit, beneficiari publici şi privaţi ai fondurilor europene. Seminarul este deschis și partenerilor economici și sociali care lucrează cu fondurile structurale și de investiții.

Certificat

Fiecare participant va obţine un Certificat de Participare eliberat de Universidade Lusofona Lisabona

Parteneri

Fondată în 1987, Universidade Lusofona este cea mai mare universitate privată din Portugalia, având campusuri în Portugalia, Brazilia sau Cape Verde. Universidade Lusofona are în prezent peste 11.000 de studenţi şi peste 1500 de profesori în cele 16 departamente academice.