• DEVELOPMENT PROGRAM FOR
    BUSINESS MANAGEMENT
    & EXECUTIVE LEADERSHIP

    Perioada: 01 - 07.12.2019
    Locație: NEW YORK
    Parteneri: MIM and MSI

Detalii

Limba: Engleză

Data: 01 - 07.12.2019

Locație: NEW YORK

Preț: 5.999 EUR

Prospect

Descarcă prospect

Documentul a fost trimis către dumeavoastră. Verificați căsuța de e-mail. Vă mulțumim pentru interes.
A apărut o eroare la trimiterea broșurii către dumneavoastră.

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

Informații

Acest program este conceput în mod unic pentru a ajuta liderii să fie pregătiţi pentru noile provocări şi responsabilităţi.

Orice manager care are nevoie de instruire în conducere pentru a intra într-un rol de conducere sau care urmează şă-şi asume o misiune de conducere.

De la repoziţionarea organizaţiei în cadrul pietei pană la modificarea unor simple proceduri, procesele de schimbare ridică celor chemaţi să le implementeze serioase provocări de natură profesională. Aceasta intrucat, pentru a avea succes, schimbările trebuie mai întâi trecute prin filtrul unei viziuni strategice, apoi proiectate şi implementate.

Beneficii


Veţi descoperi inima, sufletul şi mintea adevăratei conduceri. Prin jocuri de rol, teste şi alte scenarii de formare în leadership, veţi explora rolurile de leadership ca strateg, agent de schimbare, antrenor, manager, comunicator, mentor şi membru al echipei.

Veţi afla cum să vă dezvoltaţi stilul dumneavoastră unic de conducere pentru un impact maxim.

Se adresează


Programul este recomandat a fi audiat de către echipe manageriale din companiile private, organizaţiile publice, agenţiile guvernamentale, universităţi, etc.

Certificat


Vă este furnizat un certificat de participare la finalizarea cu succes a programului.
Parteneri