• INTERNATIONAL EXECUTIVE EDUCATION
    "EFFECTIVE MANAGEMENT
    FOR NEW BUSINESS CHALLENGES"

    Perioada: 27.07 - 04.08.2019
    Locație: SINGAPORE
    Parteneri: National University of Singapore Business School

Detalii

Limba: Engleza

Data: 27.07 - 04.08.2019

Locație: SINGAPORE

Preț: Preț: 8.400 €, data limită 25 Iunie 2019 Pentru Membrii: 7.450 €

Prospect

Descarcă prospect

Documentul a fost trimis către dumeavoastră. Verificați căsuța de e-mail. Vă mulțumim pentru interes.
A apărut o eroare la trimiterea broșurii către dumneavoastră.

*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

Informații

Născut din ideea de a furniza participanţilor o paletă completă de cunoştinţe şi abilităţi, programul reprezintă un inedit şi valoros cumul de cunostinte şi de instrumente, utile tuturor celor chemaţi să conducă destinele unei organizaţii. Principalele aspecte care vor fi tratate şi analizate pe toată durată programului sunt structurate astfel încât să ofere o perspectivă, atât teoretică cât şi practică, asupra subiectelor abordate.

Beneficii

Sesiuni derulate pe module a câte 4 ore, pauze de cafea, festivităţi de deschidere şi închidere, evaluare şi concluzii. Vizite de lucru şi întâlniri cu reprezentanţi ai unor companii locale de prestigiu. Dezvoltarea unui plan de conducere a schimbării şi implementării strategiei Dezvoltarea capacităţii de a transforma problemele existente în oportunităţi de creştere

Se adresează

Preşedinţilor, directorilor generali şi/sau adjuncţilor acestora, directorilor economici, de producţie, de marketing, comerciali sau de resurse umane care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de conducere şi să îşi formeze o mai bună viziune asupra proceselor pe care le administrează. Programul este de asemenea recomandat a fi audiat de către echipe manageriale.

Certificat

Urmare a parcurgerii programului, NUS Business School va emite diploma pentru fiecare participant, însoţită de supliment descriptiv al celor 15 ECTS (credite educaţionale transferabile).

Parteneri

Cu mai mult de 45 de ani de experienţă NUS Business School este una dintre cele mai proeminente şcoli de business din lume fiind cotată de Financial Times pe poziţia 36 la nivel mondial.