OK Service Internaţional

Concepute şi realizate de OK Service Internaţional în parteneriat cu universităţi şi instituţii academice de prestigiu din întreaga lume, programele postuniversitare internaţionale de formare profesională continuă au atribute unice în întreg peisajul românesc al instruirii profesionale. Ele presupun extragerea grupului de cursanţi din contextul vibrant al societăţii noastre, focalizarea exclusivă asupra procesului de instruire şi exerciţiul unor contacte pe mai multe dimensiuni cu noi medii de afaceri, educaţionale şi cu noi culturi locale. Toate acestea constituie atuuri educaţionale greu de egalat, OK Service Corporation fiind singurul furnizor din România capabil să susţină programe de instruire profesională la aceste standarde.
OK Service Internaţional concepe şi livrează anual aproximativ 15 programe postuniversitare internaţionale, adresate preponderent managementului mediu şi de vârf din organizaţiile private sau publice din România dar şi din străinătate. În funcţie de cerinţele organizaţiilor interesate programele pot fi personalizate (Study Tour) şi/sau livrate la sediul acestora.

Toate acestea au fost posibile pentru că:

Suntem experţi în programe educaţionale

Programele noastre sunt experienţe transformative, care vor dezvolta semnificativ potenţialul şi performanţele dumneavoastră. De 23 ani, împreună cu partenerii noştri, proiectăm cu succes programe postuniversitare pe subiecte de interes pentru clienţii noştri şi adaptate nevoilor şi cerinţelor acestora. În toate programele noastre veţi descoperi că teoria se întâlneşte cu realitatea de zi cu zi.

Oferim cunoştinţe relevante

Noi mergem dincolo de a conecta teoria cu practica. Împreună cu partenerii noştri conectăm teoria cu practica clienţilor noştri, pentru ca aceştia să-si lege ideile de propriile afaceri. Dorim ca experienţa dumneavoastră cu OK Service Internaţional să sprijine strategiile organizaţiei din care faceţi parte.

Oferim instruire de clasă mondială

Selectăm cu rigurozitate pe cei care susţin programele noastre. Pentru dumneavoastră apelăm la traineri cu calităţi excepţionale, lideri în domeniul instrucţional din care fac parte. Trainerii noştri pot fi manageri de renume, consultanţi de succes sau profesori de mare talent. Deseori, se întâmplă să găsiţi toate aceste trăsături într-o singură persoană.

Deţinem o expertiză unică

În 23 ani, am dezvoltat peste 156 de programe educaţionale în parteneriat cu 21 şcoli de afaceri şi universităţi de prestigiu de pe 5 continente, de care au beneficiat 2892 de manageri români reprezentând 855 de organizaţii româneşti private şi publice. Un efort uriaş, un succes absolut, unic in România.

Oferim flexibilitate pe toate nivelurile

Vom lucra împreună pentru a clarifica provocările organizaţiei dumneavoastră, şi vom proiecta programul care să împingă organizaţa dumneavoastră inainte. Programele noastre personalizate pot fi livrate cu cine, cum, când şi unde doriţi.

Ce spun clienţii noştri

Programele OK Service Corporation m-au ajutat să-mi clarific şi să parcurg într-un timp foarte scurt multe informaţii esenţiale pentru domeniul meu. De fiecare dată modul de desfăşurare a fost antrenant şi extrem de plăcut. Recomand cu încredere OK Service Corporation.
Director departament
TAROM SA