Fii în pas cu noile cerințe din domeniul tău. Dezvoltă-ți cariera profesională.

Programe de formare profesională continuă

Crește prestigiul educaţiei tale. Bucură-te de avantajele unui curs academic internațional.

Programe postuniversitare de perfecţionare profesională

Desăvârşeşte-ţi cariera în afaceri.

Educaţie executivă

Change your professional career with a TEFL Certificate! Live and work abroad as a teacher of English.

Certificare internaţională
Profesor de limba engleză

Despre OK Service Corporation

OK Service Corporation se numără printre cei mai importanţi furnizori acreditați de formare profesională continuă a adulților din România. În cei douăzeci şi cinci de ani de activitate şi-a dobândit şi menţinut acest statut, respectând principiul de a pune clientul şi nevoile acestuia pe primul loc în lista de priorităţi.

La nivel național, în fiecare an, peste 2500 de specialişti din diverse domenii profesionale aleg să îşi dezvolte cunoştinţele şi abilităţile profesionale împreună cu OK Service Corporation. Absolvenții programelor noastre de formare profesionala continua fac parte din societăți comerciale, instituţii ale statului, din organizaţii non-profit dar şi din zona meseriilor liberale, a şomerilor sau a studenţilor. Fiecare dintre aceştia găsesc la noi nu numai învăţâmântul formativ de cea mai bună calitate de care au nevoie, dar şi valori şi atitudini esenţiale pentru a reuşi în dezvoltarea lor profesională.

Află mai multe despre OK Service Corporation
Ce spun clienţii noştri

Am găsit în OK Service un partener de încredere în furnizarea cursurilor de perfecţionare. De-a lungul tuturor colaborărilor noastre ei au dat dovada de profesionalism şi de o foarte bună organizare a serviciilor oferite. Recomandăm OK Service Corporation pentru profesionalismul şi seriozitatea dovedite.
Director
ROMPETROL WELL SERVICES