x

Descarcă prospectul


Pentru a descărca prospectul programului Protecția datelor cu caracter personal GDPR, vă rugăm să completați câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi imediat, prin e-mail, documentul.

,vă mulțumim pentru interesul arătat față de programul Protecția datelor cu caracter personal GDPR. Pentru a obține broșura în format .pdf, apăsați butonul descarcă prospectul și o veți primi pe adresa de e-mail.












*câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


Meniu Close Menu
+40 722 456 496 office@okservice.ro English French Hungarian Romanian Spanish
      Contact

Protecția datelor cu caracter personal GDPR

O
C
U
P
A
T
calendar_today

09 - 14.08.2020


place

Hotel Carmen, Predeal


0

Zile rămase


alarm

Data limită
de înscriere:
02.08.2020


OKSC

poza

Obțineți prospectul

  • Acest program este pentru tine?
  • Detalii complete
  • Tot ce trebuie să știi în 1 PDF



Subiecte abordate

Impactul Regulamentului privind protecţia datelor cu caracter personal asupra răspunderii civile; protecţia juridică a numelui şi a pseudonimului în reglementarea noului Cod Civil; alte reglementări legale
Principalele tipuri de date cu caracter personal şi clasificarea lor; legislaţie europeană şi naţională
Datele cu caracter personal şi principiul libertăţii contractuale; consimţământul pentru prelucrarea datelor personale; retragerea consimţământului
Drepturile şi obligaţiile părţilor implicate în domeniul protecţiei datelor: persoanele vizate, operatorul de date, persoanele împuternicite
Responsabilul/ofiţerul de protecţie a datelor, (DPO – Data Protection Officer): rol şi responsabilităţi, profil şi bune practici:
desemnare şi principii: desemnare obligatorie; desemnarea unui DPO extern; desemnarea DPO în domeniul public/în domeniul privat
semnificaţie practică privind: „Autoritate publică sau organism public”, „Activităţi principale”, „Pe scară largă”, „Monitorizarea periodică şi sistematică” „Monitorizarea conformității”, „Categorii speciale de date”
expertiza şi abilităţile responsabilului cu protecţia datelor
publicarea şi comunicarea datelor de contact ale responsabilului cu protecţia datelor
resursele necesare; instrucţiuni şi „îndeplinirea atribuţiilor şi sarcinilor în mod independent”
demiterea sau sancţionarea DPO pentru neîndeplinirea sarc
. . .
Impactul Regulamentului privind protecţia datelor cu caracter personal asupra răspunderii civile; protecţia juridică a numelui şi a pseudonimului în reglementarea noului Cod Civil; alte reglementări legale
Principalele tipuri de date cu caracter personal şi clasificarea lor; legislaţie europeană şi naţională
Datele cu caracter personal şi principiul libertăţii contractuale; consimţământul pentru prelucrarea datelor personale; retragerea consimţământului
Drepturile şi obligaţiile părţilor implicate în domeniul protecţiei datelor: persoanele vizate, operatorul de date, persoanele împuternicite
Responsabilul/ofiţerul de protecţie a datelor, (DPO – Data Protection Officer): rol şi responsabilităţi, profil şi bune practici:
desemnare şi principii: desemnare obligatorie; desemnarea unui DPO extern; desemnarea DPO în domeniul public/în domeniul privat
semnificaţie practică privind: „Autoritate publică sau organism public”, „Activităţi principale”, „Pe scară largă”, „Monitorizarea periodică şi sistematică” „Monitorizarea conformității”, „Categorii speciale de date”
expertiza şi abilităţile responsabilului cu protecţia datelor
publicarea şi comunicarea datelor de contact ale responsabilului cu protecţia datelor
resursele necesare; instrucţiuni şi „îndeplinirea atribuţiilor şi sarcinilor în mod independent”
demiterea sau sancţionarea DPO pentru neîndeplinirea sarcinilor sale; conflict de interese; demisia şi/sau demiterea DPO
sarcinile DPO; abordarea bazată pe risc; rolul DPO în păstrarea evidenţei
reguli de monitorizare a respectării RGPD
cooperarea cu autoritatea de supraveghere şi asumarea rolului de punct de contact
Managementul riscurilor şi al incidentelor:
evaluarea impactului asupra protecţiei datelor
măsuri de reducere a riscurilor în procesarea de date personale; îndatoririle operatorilor în cazul incidentelor de date
Corelarea principiilor de protecţie a datelor, cu prevederile Standardelor din cadrul Sistemului de Control Intern Managerial SCIM
Protecţia datelor cu caracter personal din perspectiva mediului IT
Exemple practice privind monitorizarea periodică şi sistematică a persoanelor vizate:
profilare şi scoring în evaluarea riscurilor (acordarea unui credit, stabilirea primelor de asigurare, prevenirea fraudelor, detectarea spălării banilor)
monitorizarea stării de sănătate prin intermediul dispozitivelor portabile; prelucrarea datelor pacienţilor în spital
prelucrarea datelor de conţinut, locaţie, trafic de către furnizorii de servicii de internet; prelucrarea datelor personale de către companii de asigurări; publicitate comportamentală
Regulamentul intern adaptat noilor condiții GDPR
Sarcini speciale ale responsabilului cu protecţia datelor, tehnici şi metode practice de:
informare şi consiliere a operatorului, sau persoana împuternicită de operator, precum şi angajaţii care se ocupă de prelucrările de date
monitorizarea respectării Regulamentului, a legislaţiei naţionale şi europene sau de drept intern, referitoare la protecţia datelor
consilierea operatorului în realizarea unei analize de impact asupra protecţiei datelor şi monitorizarea executării acesteia
cooperarea cu Autoritatea Naţională de Supraveghere
Răspunderea juridică şi sancţiunile potenţiale la care se expun atât operatorii de date, cât și persoanele împuternicite de aceştia și pentru nerespectarea prevederilor RGPD

Mai multe detalii

Mai puține detalii





Planificarea programului




2020

09

AUG.

14

AUG.




Hotel Carmen, Predeal

800 LEI*


Rezervă un loc

Înscrie-te
x

Înscriere


Pentru a vă înscrie la acest program, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos și să trimiteți formularul. Veți primi prin e-mail fișa programului împreună cu formularul de înscriere. În cel mai scurt timp posibil, un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta prin telefon pentru a va oferi detalii suplimentare și asistență la efectuarea înscrierii.











*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastră privind protecția datelor personale.

x

Rezervă un loc


Procedura de rezervare este modalitatea de a vă asigura un loc la cursul ales, atunci când încă nu aveţi certitudinea că veţi participa. Numele dumneavoastră va fi introdus pe lista participanţilor la curs, pentru un interval de timp convenit împreună cu reprezentantul nostru. Pentru a vă rezerva un loc la acest curs, vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi să trimiteți formularul. Un reprezentant OK Service Corporation vă va contacta în maxim 24 de ore (valabil în zilele lucrătoare).









*Câmpuri obligatorii
La OK Service Corporation, protejăm datele dumneavoastră personale. Nu transmitem aceste date unor terțe părți, în scopuri de marketing. Consultați politica noastra privind protecția datelor personale.


* Taxa de instruire. Serviciile conexe sunt oferite separat. Mai multe detalii aflați aici.





Raspunsuri la întrebari frecvente

Aflați aici Aflați aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări privind modul de organizare și de desfășurare al programelor noastre, de la înscriere și până la absolvire.

VORBIȚI CU NOI DESPRE PROGRAMELE NOASTRE PERSONALIZATE


Contactați echipa Soluții pentru Organizații pentru a discuta despre cum poate OK Service Corporation să servească unor nevoi specifice ale organizației dvs. Trimiteți o cerere de ofertă pentru un program personalizat.
  office@okservice.ro
  +40244575751






Participanții la acest program au mai fost interesați și de...

Pentru institutii publice,

Administrarea patrimoniului, investiții publice. Noutăți legislative


Administrarea patrimoniului și investiții publice. Noutăți legislative . . .





Managementul resurselor umane în sectorul public - noutăți legislative


Managementul resurselor umane în sectorul public. Noutăți legislative . . .





Financiar, Buget și Contabilitate Publică


Financiar, Buget și Contabilitate Publică (include FOREXEBUG, ALOP, CFP și riscul financiar bugetar) . . .